Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28
Westcott 28

Westcott 28'' Apollo Softbox + Speedlite Bracket Set (2202)

Marka : Westcott
Fiyat : ₺3.750,00(KDV Dahil)
₺1.051,78 `den başlayan taksitlerle

Westcott 28" Apollo Softbox + Speedlite Bracket Set (2202)

Bir şemsiyenin rahatlığı, bir softbox'ın kontrolüyle buluşuyor. Bir şemsiye çerçevesi üzerine inşa edilen Apollo ışık değiştiricileri saniyeler içinde kurulur. Çoğu softbox düzgün bir şekilde kurmak için pahalı ve ağır adaptör halkaları gerektirirken Westcott Apollo hemen hemen tüm stil stüdyo ışıklarında bulunan şemsiye yuvasına sığar.

Apollo ışık değiştirici, bir şemsiyenin kurulum kolaylığı ile softbox kontrolünü bir arada sunar ve speedlite’lar ile mükemmel seviyede uyumludur. Speedlite ve Apollo'yu tam eğilme özelliğine sahip hafif bir standa monte etmek için gerekli olan 5015 Montaj braketi de ürüne dahildir. Hemen hemen tüm stüdyo ışıkları, Apollo ışık değiştiriciyi takmaya uygun bir şemsiye yuvasıyla birlikte geldiğinden adaptör halkasına gerek yoktur.

Ürünle birlikte verilen montaj braketi, speedlite'ınızla mükemmel bir uyum sağlayacak şekilde ayarlanabilir. Tamamen metalden yapı en üst kaliteyi sağlar ve birlikte verilen ayarlanabilir montaj braketini herhangi bir standart 5/8” montajlı ışık standına standa doğrudan monte edebilirsiniz. Kilitli rondela sağlam metalden yapılmıştır, bu nedenle kolaylıkla kırılma riski taşıyan bir plastik parça yoktur.

 

ÖZELLİKLER

Ürün Kodu: 2202

Bakım Talimatları: Ağartıcı içermeyen çamaşır deterjanı ile elle temizleyin.

İç Renk: Gümüş

Difüzör Yoğunluğu: 1-Stop

Maksimum Watt: 300W

Çubuk Malzemesi: Fiberglas

Montaj Tipi: Quick Collapse

Uyumluluk: Speed ​​Light ve stüdyo ışıkları

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı